Ameland zonsondergang strand blauwe uurtje workshop Werk aan de muur

Workshops fotografie Ameland 2022

Het afgelopen jaar organiseerde ik samen met Martin van Lokven een weekend workshop fotografie op Ameland. Dit was zo geslaagd dat we besloten hebben ermee door te gaan! In 2022 gaan we een voorjaars- en najaarsworkshop geven. Wil jij alle kneepjes van het vak van natuurfotograaf leren? Ga dan met ons mee.

Workshop voorjaar      vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei 2022 
Workshop najaar         vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober 2022

Prijs                                € 495,00 


Ameland is zo divers! Alleen al langs de kustlijn kun je je dagen vermaken met je camera. Het weekend staat in het teken van natuurfotografie. We gaan op zoek naar de vele wadvogels: tijdens hoogwater zoeken vogels een plek op waar ze kunnen rusten, een hoogwatervluchtplaats. Dit is dicht voor de kust van Ameland, binnen bereik van onze camera’s. In het voorjaar zijn er veel ganzen in de polder. Als we goed opletten zien we misschien wel een roodhalsgans. In het najaar kleurt het zeekraal rood en een bezoek aan de kwelder is dan zeker de moeite waard. Maar er is natuurlijk nog veel meer te fotograferen! Denk aan de zonsopkomst en zonsondergang, het blauwe uurtje, jonge duintjes op het strand, structuren, schelpen en paaltjes op het strand. En wie weet spotten we zelfs nog een zeehond! Tijdens de workshop leren we je dit moois vast te leggen op jouw manier. Voor het maken van mooie foto’s op een eiland ben je afhankelijk van het weer. Daarom bepalen we het uiteindelijke programma tijdens het weekend, in overleg met jullie.

We verblijven beide weekenden in luxe villa’s. Er zijn een- en tweepersoonskamers met en zonder eigen sanitair. Ontbijt, lunch (op locatie) en diner worden geheel verzorgd. Zo kun jij je focussen op waar je voor komt: fotografie. 

Wil je meer weten of je aanmelden voor een weekend fotograferen op Ameland? Lees dan de uitgebreide informatie hier.

© Anja Brouwer 2020            Privacybeleid & disclaimer        Ontwerp Wouters Tekst & Vorm 
Niets uit de inhoud van de deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anja Brouwer. Alle rechten zijn voorbehouden.