Reizen

Reisfotografie

Naast het maken van foto’s in mijn omgeving trek ik graag de wereld in. En mijn camerauitrusting gaat natuurlijk mee! Afrika heeft mijn hart gestolen en ik ben dan ook in diverse landen (meerdere keren) geweest: Namibië, Kenia, Tanzania, Zuid-Afrika, Kameroen, Zambia en Zimbabwe. Om onderdeel te mogen zijn van de savanne met al haar wild is een voorrecht. Tussen de duizenden gnoes in staan tijdens de grote migratie, het groepsgedrag van leeuwen observeren, een cheeta zien jagen, onder de jeep liggen om drinkende leeuwen te fotograferen, olifanten aan de jeep zien en horen snuffelen, te voet sporen van leeuwen volgen of vanuit een hutje honderden buffels en olifanten voor je zien staan bij een waterpoel. Machtig! Tijdens mijn reizen maak ik uitgebreide fotoreportages van al het moois wat ik zie. 

Mijn favoriete reisfoto's

Zambia & Zimbabwe 2019

Helgoland 2019

Zuid-Afrika 2018

Zimbabwe 2017

Tanzania 2016

Wild aan jouw muur

Wil jij wild aan jouw muur? Dat kan! Je kunt mijn foto’s bestellen via de webshop. Denk hierbij aan een foto op aluminium dibond, canvas (binnen of buiten), acrylglas, staal, hout of op premium fotopapier, in alle soorten en maten. Denk ook eens aan fotobehang! Voor een scherpe prijs en/of maatwerk kun je rechtstreeks contact met mij opnemen. 

© Anja Brouwer 2020            Privacybeleid & disclaimer 
Niets uit de inhoud van de deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anja Brouwer. Alle rechten zijn voorbehouden.