Dit kan ik voor jou betekenen

Interieur- en vastgoedfotografie

Recreatiewoningen & koopwoningen

Goede foto’s zijn belangrijk voor de verhuur van je recreatiewoning of appartement. Via aantrekkelijke, professionele foto’s kunnen huurders een goede indruk krijgen en over de streep worden getrokken om te boeken. Verhuur je recreatiewoningen of appartementen? Of ben je eigenaar? Ik kan je helpen om je recreatieverblijf uitnodigend op de foto te zetten voor toekomstige huurders. Ook voor mogelijke kopers van een woning zijn heldere en frisse foto’s belangrijk. De woning kan op deze manier eerst online bekeken worden. De eerste indruk is van groot belang. Met goede foto’s wordt de potentiële koper gemotiveerd om een bezichtiging te plannen. Als professioneel vastgoedfotograaf kan ik je hierbij helpen. Ik neem de tijd om je (recreatie)woning aantrekkelijk op de foto te zetten voor de toekomstige koper of huurder! Als gecertificeerd vastgoedfotograaf heb ik inmiddels al heel veel (recreatie)woningen en appartementen gefotografeerd. Zowel het interieur, exterieur en door de woning en de omgeving vast te leggen door gebruik te maken van een drone.

Bedrijfsfotografie

De manier waarop je je als bedrijf presenteert zegt veel over je onderneming. Fotografie is dan ook een belangrijk onderdeel voor de uitstraling van je bedrijf. Wil je foto’s laten maken binnen je bedrijf of organisatie? Voor bijvoorbeeld een magazine, brochure of voor de website? Ik maak foto’s die passen bij jullie identiteit en jullie verhaal ondersteunen. 

Evenementenfotografie

Naast natuurfotograaf ben ik al jarenlang de vaste fotograaf voor de grote (sport)evenementen op Ameland. Deze foto’s maak ik in opdracht van de organisatie. Wil jij een mooi aandenken aan dit evenement of je sportieve prestatie? Of wil je de dag nog eens herbeleven? Bekijk dan de serie foto’s op deze pagina. Heb ik jou op de foto gezet tijdens een evenement en wil je deze foto bestellen? Stuur me dan een mail met het fotonummer. 

Natuurfotografie

Natuurfotografie is mijn passie. Mijn specialisme is fotograferen in het Waddengebied, met name Ameland en de Friese kust. In dit bijzondere gebied fotografeer ik graag vogels en landschappen. Ik heb een beeldbank met heel veel natuurfoto’s. Een deel hiervan staat in mijn webshop. Zoek je net iets anders of heb je een vraag, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met me op te nemen. Samen zoeken we naar dé geschikte foto, materiaal en afmetingen voor jou of je bedrijf.
In diverse winkels op Ameland en de andere Waddeneilanden is een collectie ansicht- en wenskaarten te koop. Wil je kaarten bestellen om privé te versturen, een waddenkaart namens je bedrijf naar klanten te sturen, als welkom op de kamer van je hotel of recreatiewoning, of voor verkoop in je winkel? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Reisfotografie

Naast het maken van foto’s in mijn omgeving, trek ik graag de wereld in. En mijn camera-uitrusting gaat natuurlijk mee! Afrika heeft mijn hart gestolen en ik ben dan ook in diverse landen (meerdere keren) geweest: Namibië, Kenia, Tanzania, Zuid-Afrika, Kameroen, Zambia en Zimbabwe. Om onderdeel te mogen zijn van de savanne met al haar wild is een voorrecht. Met de jeep middenin deze schitterende dierenwereld staan. Tussen de duizenden gnoes in staan tijdens de grote migratie, een cheeta zien jagen, het groepsgedrag van leeuwen observeren, olifanten aan de jeep zien en horen snuffelen of vanuit een hutje honderden buffels en olifanten voor je zien staan bij een waterpoel. Machtig! Tijdens mijn reizen maak ik uitgebreide fotoreportages van al het moois wat ik zie.

Rouwfotografie

Het verdrietige afscheid van een dierbaar persoon passeert vaak in een roes. Rouwfotografie is het vastleggen van dit laatste afscheid. Foto’s kunnen dan een waardevolle aanvulling zijn in de rouwverwerking. Niet alleen voor de directe nabestaanden, maar ook voor de (klein)kinderen die het misschien nog niet begrijpen, of voor familieleden die niet aanwezig kunnen zijn. Ik fotografeer het afscheid vanuit mijn gevoel, met rust en geduld en ik zal niet op de voorgrond treden. Vooraf overleggen we wat ik wel en niet ga fotograferen.

Fotografie in opdracht

Hoe uitgebreid mijn beeldbank ook is, soms ontbreekt net die ene foto. Een foto van dat speciale plekje, met mooi licht, of het liefst tijdens zonsopkomst. Het is dan ook zeker mogelijk om dit soort foto’s door mij te laten maken.

Naast mijn ruime collectie foto’s fotografeer ik ook in opdracht. Voor bedrijven die op zoek zijn naar iets moois voor aan de muur, voor toeristen die een speciaal stukje Ameland thuis aan de muur willen, maar ook voor brochures en websites maak ik foto’s in opdracht.

 

© Anja Brouwer 2020            Privacybeleid & disclaimer 
Niets uit de inhoud van de deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anja Brouwer. Alle rechten zijn voorbehouden.