Webshop

Natuur aan jouw muur

Het allermooiste zijn foto’s als ze groot gedrukt zijn en ergens een mooie plek krijgen. Daarom bied ik mijn foto’s te koop aan. Dit doe ik in samenwerking met Werk aan de Muur. Waarom? Zij staan bekend om het leveren van hoogwaardige prints en ze hebben een grote keuze aan materialen en formaten. Natuurfoto’s zijn prachtig in je woning en ze geven jouw kantoor of horecabedrijf net die speciale sfeer. Zoek je voor je hotel, pension, restaurant, villa, recreatiewoning, appartement of thuis mooie foto’s van Ameland of de Wadden? Dat kan! Zoek je iets dat er niet tussen staat of zoek je net iets anders, bijvoorbeeld een panoramafoto? Laat het me weten en we zoeken met elkaar naar de juiste foto’s, afmeting en materiaal. Voor een scherpe prijs en/of maatwerk kun je rechtstreeks contact met mij opnemen.

Hoe bestel ik een foto?

Om je op weg te helpen heb ik de foto’s ingedeeld in albums. Ben je benieuwd hoe de foto staat in jouw huis? Gebruik dan de Werk aan de Muur app en hang je foto virtueel op! Bestellen gaat eenvoudig. Je klikt op de foto van jouw keuze. Dan kun je aangeven welk formaat je wilt en op welk materiaal je de foto wilt laten afdrukken. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos, zoals een foto op aluminium dibond, canvas (binnen of buiten), acrylglas, staal, hout of op premium fotopapier. Denk ook eens aan fotobehang! Plaats je bestelling in je winkelmandje. Alles bestel en betaal je eenvoudig via de beveiligde omgeving.
Wil je een afwijkend formaat, ben je op zoek naar iets dat niet in mijn online collectie staat, of wil je net iets anders? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen voor een offerte op maat. Neem voor een scherpere prijs rechtstreeks contact met mij op!

Kaarten van Ameland

Met Natuurlijk Ameland heb ik een collectie ansicht- en wenskaarten op de markt gebracht. Ze zijn te koop in diverse winkels op Ameland. Zo gaat al het moois dat Ameland te bieden heeft de hele wereld over! Hieronder zie je de foto’s van de serie kaarten die ik maakte. Ameland door mijn ogen. Van de vuurtoren tot prachtige zonsondergangen. Natuurlijk Ameland! Wil je kaarten bestellen om privé te versturen, een waddenkaart namens je bedrijf naar klanten te sturen, als welkom op de kamer van je hotel of je recreatiewoning of voor verkoop in je winkel? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

© Anja Brouwer 2020            Privacybeleid & disclaimer
Niets uit de inhoud van de deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anja Brouwer. Alle rechten zijn voorbehouden.