Ameland strand zonsondergang en spiegeling - Werk aan de muur

Het perfecte plaatje op Ameland

Heb jij ook gekeken naar Het perfecte plaatje? Zo leuk om te volgen! En heb je de finale gezien? De laatste opdrachten waren op Ameland. Geef ze eens ongelijk, het is ook mijn favoriete plek om te fotograferen! 

Het niveau lag hoog dit jaar en de twee finalisten Bibi en Stefano waren echt aan elkaar gewaagd! Het beloofde dan ook een spannende finale te worden. Bibi heeft echt een enorme vooruitgang geboekt tijdens het programma. De foto van de uitgetelde Superman bij de glasbak had niet misstaan in een magazine. En wat heb ik genoten van de creatieve geest van Stefano! De vuurtoren van Vlieland in een regendruppel vastleggen of een ‘schaap’ verstoppen in het bos. Een schaap op de dijk had toepasselijker geweest voor Ameland, maar daar had de gebodypainte dame lastig weg kunnen vallen in het landschap.

De finale van Het perfecte plaatje was op Ameland, maar op Ameland hebben we in deze Coronatijd ook de fotowedstrijd Het perfecte Amelander plaatje. Het thema was dit keer Kunst, in het kader van de Kunstmaand. Deze ging dit jaar niet door, maar door het aanleveren van foto’s via Facebook leefde de kunst toch nog een beetje op Ameland. Ik mocht deze keer een prijs aanbieden aan een winnaar: een foto op dibond naar eigen keus uit mijn webshop. Deze foto hangt binnenkort aan de muur bij Janet Epping!

© Anja Brouwer 2020            Privacybeleid & disclaimer        Ontwerp Wouters Tekst & Vorm 
Niets uit de inhoud van de deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anja Brouwer. Alle rechten zijn voorbehouden.