Wadden schelpen op het strand - ansichtkaart

Nieuwe website is live!

Na maanden voorbereiden, foto’s selecteren, teksten schrijven en toch nog een keer foto’s selecteren, is het dan zover. Mijn website is live! Op mijn website neem ik jullie mee achter mijn lens. Ik laat zien wat ik zie als ik op pad ben in het Waddengebied, mijn geliefde Ameland en op reis in Afrika. Wil je een mooie natuurfoto aan de muur? Ook dat kan! In mijn webshop vind je een overzicht van veel van mijn werken. De foto’s die ik tijdens evenementen maak zijn ook via mijn website te bestellen.

Als freelance fotograaf ben ik beschikbaar voor opdrachten. Heb je mooie verkoop- of verhuurfoto’s nodig van je (recreatie)woning? Wil je een saaie kantoormuur opfleuren met fotobehang, of heb je zakelijke foto’s nodig voor je website? Daarvoor kun je bij mij terecht.

Natuurlijk is er op mijn website ook ruimte voor mijn prijswinnende foto’s en lees je meer over mijn exposities en de presentaties die ik geef.

Neem een kijkje en wil je meer weten? Neem dan contact met me op. Ik sta je graag te woord.

© Anja Brouwer 2020            Privacybeleid & disclaimer        Ontwerp Wouters Tekst & Vorm 
Niets uit de inhoud van de deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anja Brouwer. Alle rechten zijn voorbehouden.