Vogels aan jouw muur

Het waddengebied is een unieke plek vanwege de miljoenen vogels die er gebruik van maken. Grote groepen vogels fascineren me. De dynamiek en het geluid als de vogels aankomen op hun hoogwatervluchtplaats, als het water steeds hoger wordt en ze allemaal in beweging komen, als ze opgeschrikt worden door een roofvogel of als ze weer terug het Wad op gaan om te foerageren.

Wil je een foto van vogels aan je muur? Hieronder zie je het overzicht. Je kunt de foto’s online bestellen in elk gewenst formaat en af laten drukken op het materiaal van jouw keuze. Denk hierbij aan aluminium dibond, canvas (binnen of buiten), acrylglas, staal, hout of op premium fotopapier. Denk ook eens aan fotobehang! Stel je voor, een muur in je slaapkamer behangen met waddenvogels! De foto’s worden geleverd via Werk aan de Muur. 

Contact

Heb je een vraag? Of een specifieke wens? Voor een scherpe prijs en/of maatwerk kun je rechtstreeks contact met mij opnemen.

© Anja Brouwer 2020            Privacybeleid & disclaimer
Niets uit de inhoud van de deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anja Brouwer. Alle rechten zijn voorbehouden.