Weekend workshop fotografie Ameland

Weekend workshop fotografie Ameland

Het is zover, de voorbereidingen voor de weekend workshop fotografie op Ameland zijn afgerond! Ga jij mee van vrijdag 24 tot en met 26 september 2021? Lekker fotograferen op Ameland en genieten van de natuur en het buiten zijn?

We fotograferen vogels op het Wad en op het strand jonge duintjes met zonsopkomst, paaltjes, zandstructuren, schelpen, ribbels in het zand met zonsondergang en het blauwe uurtje nadat de zon onder is gegaan. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden van het weekend kijken we waar we het beste kunnen fotograferen.

Wanneer            vrijdag 24 tot en met zondag 26 september 2021
Prijs                    € 460,00 op basis van een 2-persoonskamer (toeslag 1-persoonskamer € 75,00)
Deelnemers      minimaal 4 en maximaal 9
Inclusief            ontbijt / lunch / diner (2x), bootkaartje, alle vervoer op het eiland, fotobesprekingen
Exclusief           drankjes, parkeren in Holwerd

Voor wie is deze workshop?

Wat we jullie vooral willen bijbrengen is leren kijken. Inspelen op wat we te zien krijgen. De workshop fotografie is voor iedereen toegankelijk, maar het is geen basisworkshop waarbij we uitgebreid bij de techniek stil staan. Zo kunnen we de tijd optimaal besteden aan fotografie, aan het vastleggen van de mooie momenten. Omdat we met twee fotografen zijn kunnen we je veel aandacht geven. Wat voorop staat is plezier beleven aan fotograferen, geïnspireerd raken door de natuur en genieten van Ameland!

Begeleiding

– Martin van Lokven is al bijna 25 jaar professioneel fotograaf en van huis uit bioloog. Martin begeleidt al bijna 30 jaar reizen en sinds 2008 geeft hij workshops

– Anja Brouwer is geboren en getogen op Ameland. Zij kent de mooiste plekken op Ameland. Natuurfotografie is haar passie en ze heeft met haar foto’s diverse prijzen gewonnen

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.workshopnatuurfotografie.nl

Wij zien je heel graag in september!

© Anja Brouwer 2020            Privacybeleid & disclaimer        Ontwerp Wouters Tekst & Vorm 
Niets uit de inhoud van de deze site mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anja Brouwer. Alle rechten zijn voorbehouden.